jannes naar hollandse avond in welsum

Na de uitverkochte en succesvolle Hollandse Avond 2008 heeft de Stichting Dorpshuis Welsum ook dit jaar een aantal bekende en minder bekende artiesten weten vast te leggen voor een nieuwe, spetterende Hollandse Avond op zaterdag 21 november 2009.

Op zaterdag 21 november 2009 komen onder andere Jannes, de Gebroeders Ko, Die Tolle Leute en Kabaal naar de Hollandse Avond. Jannes zal nummers zingen van zijn nieuwe album ‘De nieuwe van… Jannes’, waaronder ‘Ietsie Pietsie’ (vanuit het niets binnen op 5 in de Single Top 100), ‘Zwevend naar geluk’ en ‘Daar is mijn haven’.

Het WK 2010 in Zuid Afrika begint pas op 11 juni 2010 maar de Gebroeders Ko hebben nu al het WK-nummer ‘Vuvuzela’ op de markt gebracht. Het nummer gaat over de verschrikkelijk irritante toeter die de supporters van Zuid Afrika gebruiken om hun voetballers mee aan te moedigen. ‘Ik heb een toeter op m’n waterscooter’ is ook bij iedereen wel bekend. Die Tolle Leute zijn na vier succesvolle jaren toeren door heel Duitsland en vele optredens bij Musikantenstadl en overige TV shows helemaal klaar om ook buurland Nederland te veroveren.

Tijdens de gehele avond zal de vijfmans formatie ‘Kabaal’ ervoor zorgen dat het uiteindelijk een onvergetelijke avond wordt. Het repertoire kenmerkt zich door een breed scala aan populaire feest- en rocknummers vanaf de jaren ´60 tot en met heden: van The Beatles tot Robbie Williams, van Rowwen Heze tot U2 en bijna alles wat daar tussenin zit. Stevige gitaarpartijen worden afgewisseld met gevoelige accordeonklanken.

Kaarten kun je bestellen via staging2.dorpshuiswelsum.nl maar er zijn ook kaarten verkrijgbaar in het dorpshuis (gedurende de avonduren). De toegangskaarten kosten in de voorverkoop 19,50 euro en aan de kassa 22,50 euro (mits niet uitverkocht). De organisatie raadt aan tijdig kaarten te bestellen vanwege de grote belangstelling voor deze avond. De zaal is open om 20.00 uur en de optredens beginnen om 21.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.