jan smeekens tegen koskela in zevende rit

Jan Smeekens mag vrijdag weer aan de bak, als de eerste wereldbekerwedstrijd in Berlijn op het programma staat. In de eerste 500 meter mag de drievoudig en regerend Nederlands kampioen in rit 7 aantreden tegen de Fin Pekka Koskela. De Raalter sprinter start vrijdag in de binnenbaan, dus zal het vooral op eigen kracht moeten doen. De tweede 500 meter staat voor zondag geprogrammeerd.

Grote afwezigen in Berlijn zijn Wotherspoon en Ireland, zo melden de makers van Smeekens’ officiële website. Beide Canadezen willen niet starten omdat ze vorig jaar hard ten val kwamen in Berlijn en daar zware blessures aan overhielden. Ze vinden dat die blessures mede te danken zijn aan de slechte kussens langs de baan. De wereldbekerwedstrijden in Berlijn gaan om 17.00 uur van start, maar zullen niet live op televisie te volgen zijn. De NOS heeft een samenvatting beloofd voor het sportjournaal van 23.15 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.