Home / archiefcentraal / jan smeekens bevestigt nominatie spelen

jan smeekens bevestigt nominatie spelen

Raaltenaar Jan Smeekens heeft een flinke stap gezet op weg naar definitieve deelname aan de Olympische Winterspelen in Vancouver, in februari 2010. Tijdens wereldbekerwedstrijden in Berlijn werd Smeekens achtste op de 500 meter.

In een deelnemersveld met de besten van de wereld – al was Jeremy Wotherspoon er niet bij – klokte Smeekens in de zevende rit tegen de Fin Koskela 35,39 seconden. Vormbehoud is nu voldoende om naar Vancouver te mogen. De winst in Berlijn ging naar Kang-Seok Lee uit Zuid-Korea.

Lees ook

Bloembollen poten in Olst

OLST – Eetbaar Olst-Wijhe gaat op zaterdag 30 oktober duizend biologische bloembollen poten op het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.