Home / archiefcentraal / jalink lakeman leerde van heino krause

jalink lakeman leerde van heino krause

“Pieter Lakeman heeft van de zaak Heino Krause geleerd”, zegt melkveehouder Jalink uit Heino voor de microfoon van de EO. Hij haalde Lakeman jaren terug naar Heino om ten strijde te trekken tegen de directeur van Heino Krause. Er was immers sprake van een subsidieschandaal waarbij de betrokken coöperatieboeren gezamelijk een slordige 20 miljoen gulden schade opliepen. Tot de dag van vandaag zagen ze geen cent terug.

Lakeman ziet nog wel kansen door de accountants aan te klagen, maar momenteel is het dossier eigenlijk ‘slapende’. Als Heino Krause destijds failliet was verklaard, waren alle feiten op tafel gekomen en dan is het veel makkelijker een juridische strijd te voeren, veronderstelt Jalink. Hem verbaast het dan ook niet dat Lakeman op een faillisement bij de DSB heeft aangestuurd. Daar zijn alle feiten nu in handen van curatoren en niet meer in die van een bank, een directie of accountants.

Het hele interview [url=http://www.eo.nl/programma/ditisdedag/2008-2009/page/-/episode.esp;jsessionid=0ADC52208A3E065857A725CB78348E54.mmbase02?broadcast=10587425

]beluister je hier[/url].

Lees ook

Care Hotel in Heino verder als Huis ter Heijne

HEINO – Het Care Hotel in Heino gaat na meerdere naamswijzigingen verder als Huis ter …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.