in de maat zingt voor 100 jarige hekman

Het Heinose ouderenkoor ‘In de Maat’, onder leiding van dirigent Flip Jonkman, heeft maandagochtend in Het Wooldhuis een zanghulde gebracht voor mevrouw Hekman, die haar honderdste verjaardag viert. Aangezien Hekman nog volop in het leven staat, genoot ze zichtbaar.

In de Maat zong twee zeer toepasselijke liederen. In het koor zingen ook de voormalige koster van de Nederlands Hervormde Kerk, Ab Hekman en zijn vrouw. Het optreden van In de Maat werd dan ook zeer op prijs gesteld. De zanghulde werd afgesloten met driewerf hoera. Namens het koor overhandigde mevrouw Dijkslag een bloemetje aan de jarige. Verder sprak Daardje (namens verzorgingshuis Het Wooldhuis) tijdens de gezellige koffiemorgen op heldere toon.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.