horse company zonder the sheer in lantaarn

De Zwols/Luttenbergse band The Horse Company treedt zaterdag 7 november zonder The Sheer op bij De Lantaarn. Aanvankelijk stond er een koppeloptreden met The Sheer gepland n Hellendoorn, maar wegens gezondheidsredenen heeft die band helaas af moeten zeggen. Ze heeft alle optredens tot het einde van het jaar afgeboekt, omdat zanger Bart van Liemt op korte termijn een niertransplantatie ondergaan.

De show van The Horse Company gaat zaterdag echter wel gewoon door. De Lantaarn heeft zelfs nog een kort voorprogramma toegevoegd, maar wat dat precies is houden ze nog even onder de pet. De prijs wordt aangepast naar 10 euro. mensen die reeds een kaartje hebben, krijgen 3 euro terug bij de kassa op zaterdag 7 november.

The Horse Company zal zaterdag ongetwijfeld de nieuwe single ‘Wrong Way Out’ spelen. Deze presenteerde zij onlangs voor het eerst aan het publiek tijdens een televisieoptreden in De Wereld Draait Door. Dinsdag 3 november (vanavond) is de Zwols/Luttenbergse te zien in VPRO’s club 3 voor 12. De Sallandse rockmuzikanten treden om 20.30 uur op bij Desmet Studio’s in Amsterdam.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.