home by seine zorgt voor blije gezichten

“Dit is echt precies wat we nodig hebben”, roept een jong stel uit als ze voor de eerste keer oog in oog staan met @home by Seine. “We hebben grote moeite om ons huis in te richten. Er is genoeg moois te vinden, maar het is zo verschrikkelijk lastig om de combinatie te maken. Dit komt voor ons als geroepen.” Het is één van de vele positieve reacties, die het afgelopen weekend te beluisteren vielen tijdens het open huis van Seine Wonen in Heino.

@home by Seine is een compleet nieuw concept, dat zich richt op de totaaloplossing. Via negen stijlkamers krijgt de consument een goed beeld hoe kasten, tafels, banken, stoelen en accessoires in een bepaalde sfeer op elkaar af te stemmen zijn. Om dit mogelijk te maken, heeft de woninginrichter een intensieve verbouwing achter de rug. Na maanden van sausen, vloeren leggen, wanden plaatsen en meubels verzetten mocht het publiek het afgelopen weekend dan voor het eerst een kijkje nemen. De oh’s en ah’s waren niet van de lucht en velen maakten meteen van de gelegenheid gebruik om te profiteren van aanbiedingen en kortingsacties.

Overigens valt er in de komende weken nog genoeg voordeel te behalen. Zo wordt er op de gehele meubelcollectie van ‘thuis’ tien procent korting verleend en is bij het tapijt en de gordijnen de actie ‘vijf meter halen, vier betalen’ wegens succes geprolongeerd.

De negen stijlkamers zijn gezellig en kennen een sfeervolle uitstraling. Maar, er is meer! De nieuwe meubels en accessoires zijn aantrekkelijk geprijsd en kennen een gunstige levertijd. Er zijn zelfs drie soorten banken met een levertijd van slechts vier weken.

De creatie van de @home by Seine stijlkamers was een mooie aanleiding om ook de rest van de showroom aan de Molenweg in Heino aan te pakken. De metamorfose heeft onder andere tot gevolg gehad dat de afdeling met relaxfauteuils geheel vernieuwd is. Zo zijn de fauteuils op maat, leverbaar in zes verschillende maten, geïntroduceerd. Met een eenvoudige gasveer verstelling, met drie motoren of met een luxe massagefunctie. Qua bekleding is er een ruime keuze in leer- en stofsoorten. Uiteraard is er ook een serie relaxfauteuils met minder opties, maar deze zijn dan wel weer aantrekkelijk geprijsd.

Seine Wonen verkoopt niet alleen meubels, maar beschikt ook over een uitgebreide slaapafdeling, compleet met nieuwe boxspring studio. Hier vindt u een ruime sortering boxsprings; van eenvoudig tot supercomfortabel. Leverbaar in vaste en elektrisch verstelbare uitvoering en in vele stofmogelijkheden. Naast de boxspring studio is er de ‘thuis slapen’ collectie met ledikanten in stoer eikenhout of hoogglans wit, comfortbedden en een ruime collectie bodems en matrassen. Wie in november of december een nieuwe matras uit de ‘thuis slapen’ collectie koopt, mag de tweede voor niets meenemen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.