herman dijk nieuwe dijkgraaf waterschap

Herman Dijk wordt de nieuwe dijkgraaf van Waterschap Groot Salland. Het algemeen bestuur heeft de 53-jarige in de openbare vergadering aanbevolen bij de Kroon. De benoeming van de dijkgraaf is een zogenaamde Kroonbenoeming. Dat betekent dat de aanbeveling wordt toegestuurd aan Gedeputeerde Staten van Overijssel en wordt doorgeleid naar het ministerie van Verkeer en Waterstaat. De benoeming tot dijkgraaf vindt plaats bij Koninklijk Besluit en geldt voor een periode van zes jaar.

“Water loopt als een rode draad door mijn leven”, stelt Dijk. “Ik heb er ontzettend veel zin in om straks in dit gevarieerde werkgebied van het waterschap werkzaam te mogen zijn.” Herman Dijk is momenteel werkzaam bij de provincie Noord-Brabant als directeur Economie en Mobiliteit en is lid van de Directieraad bij diezelfde provincie. Daarvoor is hij jarenlang werkzaam geweest in diverse functies bij het ministerie van Verkeer en Waterstaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.