herfstkunstwerk met klei blad en vruchten

Vanwege de Landelijke Natuurwerkdag organiseert de IVN-afdeling ‘De Grutto’ een activiteit voor de jeugd in Heemtuin ‘Veermans Hof IJsselflora’ aan de Bongerd in Wijhe.

Het programma begint om 9.00 uur. Het begint met het bladvrij maken van de paden in de Heemtuin. Daarna is er even pauze en dan begint het maken van het herfstkunstwerk. Je kunt je dan helemaal uitleven met klei, bladeren en vruchten uit de tuin. Om ongeveer 10.15 uur is het afgelopen.

Waar je zelf aan moet denken is een (blad)hark mee en laarzen aan. Voor werkhandschoenen wordt gezorgd. Als je het leuk vindt om mee te doen, kun je je tot en met 6 november opgeven via Annet van der Veen, 0570-523937of heemtuin@ivn-wijhe-olst.nl. Vermeld dan naam, het aantal kinderen, leeftijd en telefoonnummer. Ook kun je je opgeven via de site van Landelijke Natuurwerkdag staging2.natuurwerkdag.nl

Voor meer informatie over de Landelijke Natuurwerkdag kun je kijken op de site van Landelijke Natuurwerkdag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.