halve seizoenkaarten te koop bij go ahead

Go Ahead Eagles is deze week gestart met de verkoop van halve seizoenkaarten, geldig voor tien thuiswedstrijden. Al voor veertig euro (kinderen tot 16 jaar twintig euro) kun je de ontknoping van dit seizoen live beleven. Go Ahead Eagles heeft mede dankzij de goede competitiestart al meer seizoenkaarten verkocht dan in de afgelopen jaren. De teller staat inmiddels op ruim 3.600.

Wie nu een halve kaart koopt, kan met deze kaart tien thuisduels bezoeken. De eerste is op 30 november tegen Helmond Sport. En er volgen nog enkele toppers. Zo komen in 2010 onder meer FC Zwolle, FC Den Bosch, FC Dordrecht en Excelsior nog op bezoek in De Adelaarshorst.

Een seizoenkaart heeft veel voordelen. Maar de belangrijkste is natuurlijk de lage prijs. Wie van plan is om zeker zes van de tien thuiswedstrijden te bezoeken, is al voordeliger uit met een halve seizoenkaart. Een ander voordeel is dat je verzekerd bent van een goede plaats in het stadion en dat je niet in de rij hoeft te staan voor een kaartje.

Met uitzondering van dagen waarop Go Ahead een thuiswedstrijd speelt, kan men op werkdagen van 13.30 uur tot 17.30 uur op de administratie van Go Ahead Eagles de halve seizoenkaart kopen. Kopers dienen hun kaart contant te betalen (pinnen mag), waarna de seizoenkaart wordt thuisgestuurd. Wie een kaart aanschaft, dient wel een kopie te overleggen van een geldig ID-bewijs. De verkoop van halve seizoenkaarten loopt tot medio 2010.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.