grote metamorfose bruggeman mechanisatie

Bruggeman Mechanisatie BV in Broekland heeft onlangs een flinke metamorfose ondergaan. Het landbouwmechanisatiebedrijf beschikt nu over een ruime ontvangst- en presentatieruimte, waar de klanten een selectie van de tractoren en landbouwmachines kunnen bekijken. Het totale vloeroppervlak van de werkplaats is verdubbeld. Tegelijkertijd is Schrijver Stalinrichtingen verhuisd naar het voormalige BAM-gebouw achter Bruggeman.

Op zaterdag 21 en zondag 22 november kun je alle nieuwe ontwikkelingen met eigen ogen bekijken tijdens een open huis. Tevens wordt daarmee het 12,5-jarig bestaan van Bruggeman Mechanisatie gevierd. Met al deze uitbreidingen wil Bruggeman zich handhaven in de huidige markt. “Schaalvergroting is nodig”, stelt Tonnie Bruggeman, eigenaar van Bruggeman Mechanisatie en Schrijver Stalinrichtingen. “Het aantal boeren wordt immers kleiner en als je je aanbod niet uitbreidt, ga je moeilijke tijden tegemoet! Met deze uitbreidingen zijn we klaar voor de toekomst.”

Bruggeman Mechanisatie BV en Schrijver Stalinrichtingen zijn tijdens het open huis geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Bezoekers ook een grote beurs bezoeken, waar diverse leveranciers van de twee bedrijven zich aan het publiek zullen presenteren. Voor de kinderen is er ook van alles te doen. Ze kunnen – uiteraard onder begeleiding – tractor rijden, geschminkt worden of zich uitleven op een springkussen. Een entertainer verzorgt meerdere shows.

Bruggeman Mechanisatie en Schrijver Stalinrichtingen zijn te vinden aan de Van Dongenstraat 36 in Broekland. Meer informatie op staging2.bmb-bruggeman.nl. en staging2.schrijver-stal.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.