grote belangstelling voor uitleg notarissen

Notariskantoren Kappert & De Zwart en Procee Oors zijn op dit moment bezig met een tour door Salland om uitleg te geven over de nieuwe successie- en schenkingswetgeving die in 2010 van kracht wordt.

Donderdagavond was een vertegenwoordiging van de beide notariskantoren aanwezig in Zaal Spoolder in Luttenberg. Ondanks dat het gaat om taaie materie was de belangstelling opvallend groot. Naar schatting waren er rond de 75 mensen aanwezig.

De notarissen zijn op 30 november nog te gast in Bosgoed in Heeten en op 1 december in Oortwijn in Heino. Aanvang is telkens om 20.00 uur. Meer info op staging2.kdz-notarissen.nl en staging2.procee-oors.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.