Home / archiefcentraal / gratis 18 punten test bij autobedrijf voskes

gratis 18 punten test bij autobedrijf voskes

De Opel-dealers houden op vrijdag 6 en zaterdag 7 november weer de jaarlijkse Nationale Opel Testdag(en). Bij Autobedrijf Voskes in Raalte staan de monteurs beide dagen klaar om Opels gratis te testen op achttien punten. Op vrijdag ben je welkom vanaf 15.00 uur en op zaterdag tot 15.00 uur. Zo kom je weer prima op de hoogte van de staat van je Opel en kun je veilig de winter door.

Wordt jouw Opel tijdens de test in orde bevonden, dan kun je het ‘Winterplan’ aanschaffen. Tijdens de Nationale Opel Testdag kost deze garantie slechts 15 in plaats van 19,95 euro waarvan nog eens 2 euro aan het project ‘Op voeten en fietsen naar school’ van Veilig Verkeer Nederland wordt geschonken. Indien er toch reparaties nodig blijken, krijg je meteen een kostenindicatie mee.

Ook als je met je gezin komt, is er voor iedereen iets te beleven. Zo kunnen kinderen een leuke kleurplaat inkleuren, kun je een kijkje achter de schermen nemen of een proefrit maken in de Opel van jouw keuze. Tijdens de achttien puntentest is er onder andere aandacht voor de accu, uitlaat, conditie van de banden, remmen, verlichting, thermostaat, kachelradiateur en schokdempers.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.