goed begin nieuwe knotseizoen door ivn

De werkgroep Landschapsonderhoud van IVN Vereniging voor Natuur- en Milieueducatie is het knotseizoen begonnen tijdens de Natuurwerkdag. Zaterdag werden de knotwilgen van de familie Westenenk aan de Steege 6 in Raalte onder handen genomen. Het harde werken werd beloond met koffie in de pauze en soep aan het einde van de dag.

De werkgroep knot verder op 5 december bij de familie Van de Bend aan de Bendijksweg 23 in Heino, 9 januari bij de familie Steenwelle aan de Lemelerweg 60 in Luttenberg, 6 februari bij de familie Greeve aan de Broeklanderdijk 21 in Broekland, 6 maart bij de familie Bloo aan de Ramelerdijk 16 in Raalte en 27 maart op Landgoed Ex aan de Knapenveldsweg in Raalte.

De werkgroep Landschapsonderhoud kan altijd versterking gebruiken. Nieuwe leden die een keer in de natuur hun handen uit de mouwen willen steken, zijn van harte welkom. Als je mee wilt doen, is het handig om gepaste werkkleding aan te trekken. Voor het gereedschap zorgt IVN Raalte. De eigenaar van de wilgen neemt de koffie in de pauze en soep na afloop voor zijn rekening.

Meer informatie kun je krijgen via Dick Boersma 0572 363937 of dhboersma@versatel.nl en Jos Tutert 0572 357907.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.