Home / archiefcentraal / ggd blij met grote opkomst vaccinatiedagen

ggd blij met grote opkomst vaccinatiedagen

GGD IJsselland kijkt tevreden terug op de eerste vaccinatiedagen in Hardenberg, Raalte en Zwolle. Verreweg de meeste bezoekers waren goed te spreken over de organisatie, de logistiek en het uiteindelijke verloop. In week 51 staat de tweede ronde op het programma.

Maandag was de opkomst in Hardenberg al goed te noemen met 79,6 procent uit Hardenberg en Ommen, een dag later kwam 79,1 procent van de mensen die opgeroepen waren uit Raalte, Dalfsen en Olst-Wijhe naar sporthal Tijenraan in Raalte. Enkele mensen uit Olst-Wijhe heeft zich laten vaccineren in Deventer.

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.