ggd blij met grote opkomst vaccinatiedagen

GGD IJsselland kijkt tevreden terug op de eerste vaccinatiedagen in Hardenberg, Raalte en Zwolle. Verreweg de meeste bezoekers waren goed te spreken over de organisatie, de logistiek en het uiteindelijke verloop. In week 51 staat de tweede ronde op het programma.

Maandag was de opkomst in Hardenberg al goed te noemen met 79,6 procent uit Hardenberg en Ommen, een dag later kwam 79,1 procent van de mensen die opgeroepen waren uit Raalte, Dalfsen en Olst-Wijhe naar sporthal Tijenraan in Raalte. Enkele mensen uit Olst-Wijhe heeft zich laten vaccineren in Deventer.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.