gezellige clubkampioenschappen ramele

Op de tennisbanen van Racketcentrum Raalte zijn zaterdagavond de clubkampioenschappen voor dames- en herendubbels van tennisvereniging Ramele afgewerkt. Het werd een sportieve avond, met bovendien een hoop gezelligheid.

Ondanks dat alle wedstrijden op één avond gespeeld moesten worden, speelde elk koppel minimaal vier wedstrijden. Dit was mogelijk vanwege een afwijkende spelvorm. Er werd zoals gebruikelijk gespeeld om twee gewonnen sets, maar elke set werd gespeeld in de vorm van een tiebreak. Dit leverde korte en spannende wedstrijden op, met soms een verrassende afloop.

Bij de damesdubbel categorie 8 gingen Paula Horenberg en Olivera Vuletic met de hoofdprijs aan de haal. Bij de mannen in dezelfde categorie was die eer weggelegd voor het duo Johan Bömer en Klaas Hilverda. In de categorie 6 waren Coby van Maaren en Helene Oude Essink Nijhuis een klasse apart. Zonder een set te verliezen pakten zij de titel. Bij de mannen in de categorie 6 waren de oude vossen Ton Schurink en Dick Roelofs de terechte winnaars.

Rabobank Salland stelde de vereniging in staat om de winnaars te trakteren op een Sinterklaas-verrassingspakket van Bakkerij Jorink. De vereniging kan terugkijken op een geslaagd toernooi.

Uitslagen clubkampioenschappen:

Damesdubbel 6

1. Coby van Maaren – Helene Oude Essink Nijhuis

2. Ilse Kreuze – Ann Murphy

Damesdubbel 8

1. Paula Horenberg – Olivera Vuletic

2. Kirsten Draaijer – Ellen Klein Koerkamp

Herendubbel 6

1. Dick Roelofs – Ton Schurink

2. Chiel Oude Essink Nijhuis – Han Schoot Uiterkamp

Herendubbel 8

1. Johan Bömer – Klaas Hilverda

2. Harry Boksebeld – Louis Schrijver

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.