geslaagde start van judo vanentoernooi

Liefst 130 deelnemers hebben zaterdag deelgenomen aan de tweede editie van het Judo Vanentoernooi Salland-IJssel-Vecht in Raalte, een samenwerking van drie judoverenigingen uit Raalte, Ommen en Zwolle. Bij elke vereniging vind er een wedstrijd plaats waarbij de judoka’s punten kunnen verzamelen, via een worp of houtgreep. Na de derde wedstrijd in Ommen worden de punten opgeteld en wordt het klassement opgemaakt.

“Met dit toernooi proberen wij zoveel mogelijk judoka’s van onze verenigingen kennis te laten maken met de wedstrijdsport”, zegt judotrainer Tjeerd Fontein. “Ook deze keer springen er talenten uit die de potentie hebben om als wedstrijdjudoka door te groeien.” Kijk voor meer info over judo in Raalte op staging2.budo-senshi.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.