geert meijerink werkt al 40 jaar bij lenferink

Geert Meijerink is woensdag in het zonnetje gezet door zijn werkgever, Schilderwerken Lenferink Raalte. Op de elfde van de elfde, toch al een goede dag om feest te vieren, was het namelijk precies veertig jaar geleden dat Geert in dienst trad bij Lenferink. Als cadeau voor zijn jubileum werd Geert door de directie een lang weekend Londen aangeboden, uiteraard met zakgeld! Ook mag Geert zijn vrouw Gettie meenemen.

De schildersloopbaan van de jubilaris is begonnen op 11 november 1969 bij Schildersbedrijf A.B. Lenferink in Heeten. Dat het er destijds anders aan toe ging in het schildersvak moge voor zich spreken. Handige lichtgewicht steigers en verf zonder oplosmiddelen, daar was toen nog geen sprake van. Geert Meijerink heeft het allemaal meegemaakt. Tijdens zijn loopbaan heeft Geert zich opgewerkt tot leermeester en voorman en heeft hij velen de fijne kneepjes van het schildersvak bijgebracht. Schilderwerken Lenferink kreeg tot tweemaal toe een andere directie, het bedrijf bleef echter altijd in de familie en Geert bleef het steeds groeiende bedrijf trouw!

Dat niet alleen de directie en zijn collega’s enthousiast zijn over Geert, blijkt ook uit de vele verzoeken van opdrachtgevers. Die vragen met grote regelmaat vragen of ze bij een volgende klus opnieuw Geert als vakschilder mogen ontvangen. Een mooiere waardering van je werk kun je natuurlijk niet bedenken! Naast zijn uitmuntende vakmanschap wordt Geert erg gewaardeerd door zijn prettige manier van omgang, zijn opgewektheid en zijn enthousiaste en gedreven manier van werken.

Iemand die zich al zo lang voor een bedrijf inzet, verdient het natuurlijk flink in het zonnetje gezet te worden. Zo gebeurde dat woensdag 11 november door Schilderwerken Lenferink ook voor Geert Meijerink. ‘s Morgens is er een klus bedacht bij één van Geerts klanten van het eerste uur (Abdij Sion), waar al snel bleek dat het hier niet om een echte klus ging en dat er dus ook niet gewerkt hoefde te worden. In het bijzijn van zijn vrouw, de opdrachtgever en bedrijfsleider Arjan van Duren, werd er onder het genot van koffie met gebak bijgepraat.

‘s Middags is er een receptie georganiseerd, waarbij naast de jubilaris, zijn vrouw Gettie en de kinderen, ook andere familieleden, directie, collega’s en oud collega’s, het jubileum meevierden. Van de directie kreeg hij een lang weekend Londen aangeboden. Ook zijn collega’s overhandigden hem een cadeau, waarbij afsluitend de wens werd uitgesproken dat ze samen met Geert Meijerink nog vele mooie schildersklussen mogen beleven!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.