geen volleybal maar unforgiven in sporthal

Geen volleybalwedstrijd, maar de rockformatie Unforgiven stond zaterdag in de sporthal van Mariënheem. Unforgiven is de Dutch Metallica Tribute band van Nederland en speelt alleen maar covers van deze Amerikaanse thrash-metalband Metallica. En daar hadden de bezoekers wel zin in.

De zaal kwam op stoom met de Punkrock formatie Bas Jansen en Consjorten. Bas Jansen (zang-gitaar) en Joost Westendorp (drums) zijn echte Mariënheemers, dus dat ging er wel in. Een kleine 500 man genoot daarna van Unforgiven. De band was zo goed dat het soms leek dat je genoot van Metallica.

De rockavond was georganiseerd door het actiecomité van de voetbalvereniging SV Mariënheem. Dit actiecomité bestaat uit een jonge groep mensen die zeer actief is voor de plaatselijke voetbalvereniging.

Meer foto’s vind je op Mariënheem Online.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.