feestelijke slot van werken aan ijsselhoeven

Stichting IJsselhoeven heeft zaterdag haar driejarig project ‘Werken aan IJsselhoeven’ op een feestelijke wijze afgesloten. Zij deed dat in goed gezelschap van ruim tachtig vrijwilligers die in de afgelopen jaren heel veel energie en tijd aan dit project besteed hebben. De feestelijkheden vonden, heel symbolisch voor het werk van Stichting IJsselhoeven, plaats aan twee zijden van de IJssel: Bij Bijsterbosch in Welsum en bij het Veerhuis in Olst.

Aan Piet Jansen, gedeputeerde van de provincie Overijssel, werd een tweetal nieuwe uitgaven van Stichting IJsselhoeven aangeboden. Deze boekjes bevatten veel interessante wetenswaardigheden over respectievelijk het Rode Project (restauratie of onderhoud van boerderijen en bijgebouwen) en het Groene Project. Het Groene Project hield zich de afgelopen jaren bezig met de inrichting van erven en de directe omgeving van de IJsselhoeven. Ook werd afgelopen zaterdag een prachtige agenda van Stichting IJsselhoeven voor 2010 ten doop gehouden. Deze agenda bevat heel veel mooie foto’s van boerderijen in de IJsselvallei en hun directe omgeving. De uitgaven en de agenda zijn te koop op staging2.ijsselhoeven.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.