erevoorzitter ontvangt jubileumboek sdol

Maar liefst 75 verhalen over de geschiedenis van de Luttenbergse sportvereniging SDOL zijn gebundeld in twee boeken. De eerste twee delen van ’75 jaar SDOL, 75 verhalen’, ter gelegenheid van het 75-jarig jubileum van de club, zijn overhandigd aan erevoorzitter Herman Holtmaat. Er wordt nog aan een derde deel gewerkt, waar op dit moment nog ruimte is voor zes tot zeven verhalen.

De boeken, 30 euro per stuk, kunnen dit weekend besteld worden op info@svsdol.nl, beide. Op maandag 30 november om 16.00 uur zal de eerste bestelling geplaatst worden. Wie dus voor die tijd besteld heeft, zal rond Kerst de boeken kunnen ontvangen. Voor de mensen die nog twijfelen of die de boeken eerst graag willen zien, de eerste twee delen liggen het hele weekend ter inzage liggen in de kantine van de sporthal in Luttenberg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.