Home / archiefcentraal / er staat een mooie slipjacht aan te komen

er staat een mooie slipjacht aan te komen

De Koninklijke Jachtvereniging Soestdijk komt op 28 november weer naar Luttenberg voor de jaarlijkse slipjacht. Het is al weer de 31ste keer dat deze wordt gehouden. Het kleurrijke schouwspel begint om 12.00 uur vanaf de manege aan de Looweg in Luttenberg.

Omdat de slipjacht mooi is om te bekijken is hier de route: Vanaf de zandkuil aan de Butzelaarstraat begint de eerste run naar de oversteek Bergweg, door de weilanden naar oversteek Blikweg, vervolgens nog een keer de oversteek Blikweg, oversteek Hellendoorseweg, nog een keer Hellendoornseweg, daarna oversteek Bergweg, langs de camping naar de Heuvelweg, naar oversteek Bloemenbosweg, klein stukje over de weg naar koeienpad richting oversteek Hottenvoortsweg, hier vindt de eerste stop plaats op de Holteveenseweg.

De tweede run gaat richting de Luttenbergerweg naar oversteek Schanekampsweg, van daar naar oversteek Nieuwe Twentseweg op weg naar de sherrystop aan de Schanebroeksweg. De derde run gaat door de weilanden naar oversteek Lemelerweg, bij de familie Pronk richting de doorwaadbare plaats nabij de Nieuwe Twentseweg, ook een mooie plek voor het publiek. Vervolgens via een zandweg en een stuk bos naar de oversteek Kathuizenweg en vervolgens naar het eindpunt bij de manege aan de Looweg.

Speciale oproep aan het publiek: Veroorzaak geen overlast voor het verkeer. Houd in- en uitritten vrij. Aan bezitters van honden en schapen in de buurt van de route vraagt de organisatie deze dieren ‘s middags uit de buurt van de ruiters en honden te houden.

Lees ook

Koken voor Kerels in de Mozaïek

LEMELERVELD – Er zijn nog enkele plekjes vrij voor de cursus Koken voor Kerels in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.