er gebeurt dus iets in deventer maar wat

Er gebeurt iets in Deventer, maar niemand weet precies wat. De Deventenaren zijn de laatste dagen in ieder geval in de ban van een nieuw weblog. De binnenstad hangt vol met mysterieuze posters en flyers waarbij de Waag en de Grote Kerk volledig zijn overspannen door een doek. Bovendien delen vrijwilligers op geselecteerde momenten kaartjes uit in de binnenstad. Allen verwijzen naar staging2.ergebeurtietsindeventer.nl.

Het weblog toont iedere week een nieuw filmpje waarin duistere figuren de meest gevaarlijke stunts uithalen in Deventer. Zo was in het eerste filmpje al te zien hoe een busje van een Deventers verhuurbedrijf werd gestolen. Er is een levendige community ontstaan die dagelijks blijft controleren of er al een nieuw filmpje is bijgekomen.

Er wordt inmiddels volop gespeculeerd wie er achter dit weblog zitten. Vooralsnog blijft de identiteit van de initiatiefnemers echter anoniem, al is duidelijk dat de domeinnaam is geregistreerd door Bram Groenen. Deze maand zullen nog een aantal filmpjes uit Deventer volgen, die zeer spectaculair te noemen zijn.

Ten slotte is er op de website een Ipod Touch te winnen. Hiervoor staan codes verborgen op de kaartjes en de posters in de stad. Speciaal voor de lezers van Salland Centraal is er een exclusieve wincode. Vul de code SAL2569 in op de speciale actiepagina en maak direct kans op die Ipod. De verloting vindt plaats onder de deelnemers met de juiste code. De winnaar wordt 30 november bekend gemaakt via een e-mail aan alle deelnemers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.