Home / archiefcentraal / enthousiaste presentatie van muziek kids

enthousiaste presentatie van muziek kids

Kinderen van de cursus Muziek-Kids hebben enthousiast laten zien wat zij de afgelopen maanden hebben geleerd. Dit gebeurde donderdag tijdens een presentatie in muziekgebouw De Klanken in Raalte. Diverse soorten dans en slagwerk kwamen voorbij. Ook sommige kinderen uit het publiek deden fanatiek mee met de muzikale presentatie.

Op 7 januari 2010 gaat een vervolgcursus van start, waarbij de aandacht meer wordt gericht op ritmes, samenspel, dans en/of een instrument, afhankelijk van de interesses van de kinderen. Hoogtepunt van de vervolgcursus is een bijdrage van de kinderen aan de jaarlijkse uitvoering van drumfanfare St. Caecilia in het Hoftheater op 20 maart. De cursus wordt op donderdag tussen 17.30 en 18.30 uur gehouden in De Klanken. Aanmelden kan bij Diny Reimert (0572-356342). Voor meer informatie kijk je op [url=http://www.drumfanfareraalte.nl/]de website van de drumfanfare[/url].

Lees ook

Gemeente Raalte helpt schulden zo snel mogelijk aan te pakken

RAALTE – De gemeente Raalte gaat samenwerken met meer partijen om zo snel mogelijk in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.