elektrocentrum schenkt friteuse aan eetcafe

Het was een wens van de vrijwillige werkgroep om naast de gebruikelijke warmtebronnen ook weer een friteuse te kunnen gebruiken. Zeker met de feestdagen voor de deur is dit een welkome uitbreiding om nog gevarieerder te kunnen koken.

Het sociaal eetcafé is een tweewekelijkse kookactiviteit. Hierbij serveert een groep vaste vrijwilligers een compleet diner voor mensen die het prettig vinden om zo af en toe zelf eens niet te hoeven koken. Tevens is het een goede manier om sociale contacten te onderhouden. Vooral senioren en alleenstaanden maken met veel plezier telkens weer gebruik van deze avonden. De activiteitencommissie van de Mozaïek is het Elektrocentrum Lemelerveld dan ook bijzonder erkentelijk voor dit gebaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.