eerste winkelunits in het dok zijn opgeleverd

Bouwbedrijf Loohuis heeft maandagochtend de winkelunits in Het Dok in Raalte opgeleverd. Wim Tutert (die de winkelruimtes zal exploiteren) en Mark van der Most van Bakkerij van der Most namen de sleutels in ontvangst uit handen van Erik Loohuis.

Bij de overhandiging was geen vertegenwoordiger aanwezig van kapsalon Ami Kappers, die ook één van de ruimtes zal betrekken. Bakkerij Van der Most en Ami Kappers zijn inmiddels begonnen met de inrichting van hun zaken. Van der Most hoopt de deuren half januari te kunnen openen, Ami Kappers begin december. De appartementen boven de winkelruimtes worden naar verwachting begin december opgeleverd.

De gemeente Raalte start medio volgende week met het ‘woonrijp’ maken van het gebied. Zo worden onder andere infiltratiekratten geplaatst en de promenade aangelegd. Deze werkzaamheden worden van half december tot begin januari stopgezet, zodat het winkelend publiek er in deze drukke periode niet al teveel overlast van zal ondervinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.