eerste en tweede team ttv olst kampioen

Zowel het eerste als tweede team van Tafel Tennis Vereniging Olst is in de najaarscompetitie kampioen geworden. De hoofdmacht moest het op de laatste wedstrijddag opnemen tegen concurrent Trias en wist een 1-3 achterstand toch nog om te buigen naar een zege.

Na zes buitengemeen spannende wedstrijden stond er opeens 7-3 op het scorebord in het voordeel van Jaco Mol, Javier Buiza en Martin Machielsen, die daardoor promoveren naar de eerste klas van de afdeling Oost. Het tweede team van TTV Olst (Arnold Bes, Berry Boekhorst, Joop Lubberding en Marian van der Velde) had een week eerder al het goede voorbeeld gegeven door in de derde klasse oppermachtig kampioen te worden. Klassebehoud is in de voorjaarscompetitie de doelstelling van beide teams.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.