droombus van actiz bezoekt de hartkamp

De droombus van Actiz, onderdeel van de campagne ‘Mijn tijd voor de zorg’, heeft woensdagochtend een bezoek gebracht aan woonzorgcentrum De Hartkamp in Raalte. Met deze campagne wil brancheorganisatie ActiZ primair het beeld van de sector – en het werk dat daarbinnen wordt verricht – positief beïnvloeden. De campagne benadrukt het beeld van de ouderen- en thuiszorg als een waardevolle en respectabele dienst in de samenleving.

“Communicatie is echter geen wondermiddel”, zegt Actiz. “Wel kunnen we een goed verhaal (laten) vertellen en zorgen dat het wordt gehoord. We hebben de hulp van medewerkers en managers hard nodig om de campagne te laden, zodat zij zich kunnen identificeren met de campagne en het daadwerkelijk hun verhaal wordt. Eén van de middelen is de droombus. Met die droombus gaan we inspiratie en verhalen letterlijk ophalen bij de medewerkers in de zorg.”

Van half september tot half december bezoekt de droombus verschillende zorgorganisaties in heel Nederland. In deze bus staat een ongedwongen en inspirerend gesprek tussen manager en medewerkers centraal. Onder begeleiding van een ervaren gespreksleider gaan ze in de bus letterlijk en figuurlijk dromen over tijd voor de zorg. Een gesprek dat ze in de waan van alledag niet of nauwelijks voeren. De output van deze gesprekken vormt uiteindelijk weer de input voor de campagne.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.