drie optredens hoftheater in een weekend

In het weekend van 20 tot en met 22 november staat het Hoftheater bol van humor en muziek. Op vrijdag 20 november is cabaretier Kees Torn te zien, op 21 november zijn er nog enkele kaarten voor Het Echt Rotterdams Theater en zondagmiddag 22 november kun je genieten van de muzikaliteit van Leoni Jansen.

‘Einde Verhaal’ is het achtste programma van Kees Torn. Bij zijn vorige programma dacht hij dat hij was ‘uitgeluld’, maar de dood werd in ‘Dood en Verderf’ zijn redding. Kees Torn won er zelfs de VSCD Cabaretprijs Poelifinario 2007 mee, de prijs voor het meest indrukwekkende cabaretprogramma van het seizoen. Aanvang is om 20.15 uur.

Het Echt Rotterdams Theater brengt Rottterdamse humor, maar dan wel geschikt voor heel Nederland. Met Paul van Soest, Eva-lise Geerlings, Victor Bottenbley en Amber Teterissa. Voor deze voorstelling zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar. Aanvang is om 20.15 uur.

Leoni Jansen voelt zich steeds meer thuis in het theater. Ze zingt liedjes waarmee ze is opgegroeid. Van Leonard Cohen, Cat Stevens, Bob Dylan en Joni Mitchell. Liedjes van lang geleden, maar ze zijn telkens weer nieuw. Het kaartje van deze voorstelling is meer waard! Na afloop kun je namelijk terecht bij Restaurant De Bagatelle in Mariënheem, waar je op vertoon van het toegangskaartje een ‘driegangen’-diner krijgt voor 35 euro. Bovendien krijg je 25 euro jubileumkorting op de totale rekening! Een tafel reserveren is gewenst, tel: 0572-358484.

Kaarten voor de voorstellingen zijn verkrijgbaar bij de VVV/ANWB of via staging2.hoftheater.nl. Indien er op de avond zelf nog kaarten zijn, kunnen die vanaf drie kwartier voor aanvang van de voorstelling aan de kassa van het Hoftheater worden gekocht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.