donaties voor vrienden van swaenewoerd

De stichting Vrienden van Swaenewoerd is maandagochtend gestart met het werven van donoren voor het goede doel. De stichting zet zich in om het wel en wee van de bewoners van Swaenewoerd in Raalte nog aangenamer te maken. Daarbij richt zij zich niet op de reguliere zorg, zoals door personeel en vrijwilligers wordt geboden, maar juist op extra’s waaraan wel behoefte is maar waarvoor geen middelen zijn.

Wim de Croon overhandigde maandag, onder toeziend oog van veel enthousiaste bewoners van het woonzorgcentrum, de wervingsfolder van de stichting als eerste aan Aly Bergsma, locatiemanager van Swaenewoerd. In de folder vraagt de stichting om de machtigingskaart in te vullen en op te sturen. Ook giften en sponsorbijdrages zijn natuurlijk van harte welkom. De Vrienden en de bewoners van Swaenewoerd rekenen op een grote opbrengst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.