discovervoer in heeten per direct stilgelegd

In Heeten wordt het discovervoer per direct stilgelegd, dit naar aanleiding van een incident van afgelopen weekend. In Raalte wordt het aantal opstapplaatsen per direct teruggebracht. De politie moest afgelopen weekend ingrijpen toen Heetense en Lettelse discogangers het met elkaar aan de stok kregen. Begin juli werd de discobus in Heeten ook al stilgelegd vanwege incidenten. Tot nader orde zal er helemaal geen discovervoer meer plaatsvinden in Heeten.

In Raalte kan voorlopig alleen nog op de parkeerplaats bij Rohda Raalte worden opgestapt. Reden voor het schrappen van de opstapplaats in Raalte Noord, is dat hier sprake is van veel overlast. Het is nog niet bekend of deze wijziging definitief of tijdelijk is. Op basis van een evaluatie over het afgelopen jaar zal worden bekeken hoe de route, met de daarbij behorende opstapplaatsen, er in de toekomst in Raalte uit zal gaan zien. De opstapplaats in Raalte Noord zat nog in een proeffase.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.