dijkgraaf sybe schaap benoemd tot officier

Sybe Schaap is woensdag op de Waterschapsdag in Den Haag benoemd tot officier in de orde van Oranje Nassau. De heer Schaap heeft in de loop der jaren zeer diverse functies bekleed. Door zijn betrokkenheid, enthousiasme, veelzijdigheid en enorme werklust heeft hij op diverse terreinen grote resultaten bereikt. Voor Salland is zijn functioneren als dijkgraaf van het Waterschap Groot Salland van groot belang voor het waterbeheer in dit gebied.

Sinds 1997 is Sybe Schaap dijkgraaf van Waterschap Groot Salland, een kwetsbaar gebied en inspanningen op het gebied van waterkeringszorg zijn van groot belang voor de veiligheid van de inwoners. Onder leiding van de heer Schaap is op dit terrein veel tot stand gebracht. De afgelopen jaren heeft hij ook veel tijd en energie gestoken in de verstandhouding met andere bestuurlijke en maatschappelijke partners, in het bijzonder de gemeenten. Dit heeft onder andere geresulteerd in goede onderlinge verhoudingen en breed gedeelde werkafspraken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.