diekschoevers kroont floor tot jeugdprinses

De Diekschoevers heeft zondagmiddag Floor ten Kate gekroond tot Jeugdprinses Floor de Eerste. Zij is de opvolgster van Prins Jordy, die gehuld in Boni-tassen aftrad en per opoefiets de zaal van Gasterij Nijlant verliet.

Floor had tijdens de presentatie een mooie zwarte jurk aan en een zilveren kroontje op haar hoofd. Daarnaast won ze samen met haar adjudanten Kim Kattenberg en Sanne huis in ’t Veld ook nog eens de eerste prijs bij de playbackshow met de nieuwe hit van K3. Het drietal won de Nijlant wisseltrofee en een envelop met 15 euro. De tweede prijs werd gewonnen door Jelle Mars, zoon van Prins René de Eerste. Hij deed het liedje Rood van Marco Borsato. De derde prijs werd gewonnen door Raymondson Doorgeest en Davie Pol met het nummer van Damaru en Jan Smit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.