de winterschilder bij koolhof weer actief

Het Winterschilderarrangement is weer van kracht gegaan. Tot en met 20 maart 2010 geldt een korting van 50 euro per schilder per werkdag. Als voorwaarde wordt er echter wel gesteld dat de klus minimaal drie werkdagen omvat. Ook bij Koolhof Schilderwerken en Totaalafbouw kun je terecht voor ‘de Winterschilder’. “Het is voor ons een ideale manier om ons werk wat gelijkmatiger over het jaar te spreiden”, stelt Charl Koolhof. “En daarbij kunnen we de klant ook nog financieel tegemoet komen ook!”

“Ook hartje winter is het met speciale technieken mogelijk om de buitenkant van woningen onder handen te nemen”, gaat Charl verder. “Niet meer zelf op de ladder, geen ongebruikte verfblikken en harende kwasten. Neem dit jaar nog contact met ons op. We garanderen niet alleen een verbluffend mooi resultaat, maar ook schilders die een goede service vanzelfsprekend vinden. We onderhouden en schilderen de gevel van je woning überhaupt al tegen een vriendelijke prijs.”

Maar buiten dat om zijn er voor de klant nog meer goede ontwikkelingen gaande. “Dat er al jaren een verlaagd BTW-tarief (geen 19, maar 6 procent) van kracht is op schilderwerk en stukadoorswerk weten de meeste mensen al wel”, stelt Charl. “Maar dat gold alleen voor woningen die ouder waren dan vijftien jaar. Sinds kort geldt het echter voor woningen die ouder zijn dan twee jaar. En dat is toch een hele verbetering!”

Nieuw in het aanbodpakket is een assortiment speciale antibacteriële muurverven van het merk ‘Inducoat’. Deze innovatieve producten worden toegepast op muren en zijn volledig bestand tegen schimmels en voor 99,8 procent tegen de aanmaak van bacteriesoorten zoals MRSA, Salmonella, TBC en legionella. “De resultaten zijn uniek”, vertelt Charl. “Onafhankelijke tests door TNO Quality of Life leveren het bewijs. Inducoat is een milieuvriendelijk product dat zo op het oog hetzelfde is als gewone muurverf.”

“Toch schuilt er achter het natuurlijke uiterlijk een wereld van verschil. Inducoat werkt snel en effectief op muren. Deze blijven daarna jarenlang beschermd tegen de aangroei van micro-organismen, ook na regelmatige schoonmaakbeurten. Inducoat is volstrekt veilig in gebruik en reukarm. Ik denk dat opdrachtgevers waarvoor een gezonde en hygiënische omgeving een professionele prioriteit is, op basis van de resultaten allemaal vroeg of laat voor deze verfsoort gaan kiezen.”

Koolhof Schilderwerken en Totaalafbouw is gevestigd aan de Klipperweg 6 in Raalte, telefoon: 0572-354871. Meer informatie op staging2.koolhofbv.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.