de stoppelkaters presenteren nieuwe prins

Carnavalsvereniging de Stöppelkaters uit presenteert op zaterdag 14 november haar nieuwe prins carnaval tijdens het jaarlijkse Katerspektakel dat deze keer wordt gehouden in Zaal Zwakenberg. Uiteraard zal er ook weer gestreden worden om de titel ‘Stöppelkraker van het jaar’, een prijs voor Sallandse artiesten met de beste carnavalshit voor het seizoen 2009-2010.

Dit jaar doen ondermeer de Weekendstappers, Eèm Veurlangs, 85 DB, Trio Slecht Geslapen, De Twee Knaken en het Deurslenters Duo een gooi naar de prijzen. De titels van hun hits nodigen al uit om in de stemming te komen voor een onvervalst carnavalsfeest. ‘Er komt van zelf meer blauw op straat’, ‘Humme met de konte’, ‘In ’t café’ en zo kunnen we nog wel even door gaan.

Nieuw onderdeel op deze avond is het grote showblok: ‘Big, black and beautiful’. Een vocaal blok met Raalter artiesten die in de huis kruipen van beroemheden als Shirley Bassey, Fats Domino, Ike en Tina Turner, Michael Jackson, Barry White, the Weather Girls, Boney M. en vele anderen. Zelfs de president van de Stöppelkaters zal dit jaar het podium moeten delen met die andere president: Barack Obama.

De nieuwe prins wordt weer op spectaculaire wijze aan het publiek voorgesteld. De identiteit van de opvolger van Prins André I is uiteraard streng geheim. Na het officiële programma zorgt de formatie Stillus voor live muziek. Verwacht echter van hen geen polonaise en hoempapa, maar wel de hele avond de “voetjes van de vloer” met oude rock klassiekers en moderne rockhits. Aanvang is om 21.00 uur. De deuren van de zaal zijn geopend vanaf 20.30 uur. De entree bedraagt 7,50 euro.

Op zondagmiddag 15 november zijn De Krielen aan de beurt. Vier kandidaten gaan met elkaar de strijd aan om de titel van krielenprins der Stöppelkaters. Het thema is ‘space’en de spelletjes staan in het teken van ruimtevaart, maar ook van cyberspace. De vier kandidaten zijn: Thomas Kodden, Rick Stenvert, Thijs Haarmeyer en Mats Stenvert. Ze zijn alle vier op dit moment lid van de Raad van Elf van de krielen. Nieuw deze middag is het programmaonderdeel ‘You’ve got talent’. De kandidaten hebben de opdracht gekregen om thuis een presentatie voor te bereiden van vijf minuten. Belangrijk is daarbij dat kinderen hun eigen talent laten zien aan het hele publiek. De presentatie is in handen van Inge Kroes en Sanne Roescher. Aanvang is om 14.00 uur. Het programma wordt rond 17.00 uur afgesloten met een grote polonaise.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.