Home / archiefcentraal / de heemruiters vieren succesvol jubileum

de heemruiters vieren succesvol jubileum

De Heemruiters uit Mariënheem hebben afgelopen weekend hun vijftigjarig bestaan gevierd. Een succesvol feest met de onthulling van een plaquette als een van de hoogtepunten. Wie anders dan Mans Bartels onthulde het logo met de cijfers ‘50’ erop. De plaquette siert voortaan de entree van de manege.

Het feest bestond uit een receptie en een reünie. Leden en oud leden hadden elkaar daar zo veel te vertellen dat er eigenlijk geen ruimte was voor een optreden van cabaretier Herman Tuttert. Zijn optreden viel ietwat in het water, doodeenvoudig omdat de zaal niet stil te krijgen was.

Lees ook

‘Een zwaar jaar, maar ook heel veel geleerd’

Roswyde Burgman, directeur van Hoftheater in Raalte blikt terug op seizoen 2020-2021 RAALTE – “Gelukkig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.