dansles van maaike4kids op de korenbloem

Maaike Heethaar heeft kinderen van De Korenbloem woensdag dansles gegeven op het schoolplein. De Raalter basisschool had een pauze-beweekpakket gewonnen, aangeboden door Zilveren Kruis Achmea, naar aanleiding van deelname aan de Sallandse Wandelvierdaagse. Omdat De Korenbloem de meeste leerlingen had afgevaardigd aan het speciale onderdeel van de vierdaagse IK Lekker Fit!? Maaike4Kids, kwam de Raalter schone woensdag deze prijs overhandigen. De dansles was een extraatje.

De Korenbloem doet deze week, net als twaalf andere scholen in de gemeente, mee aan de Nationale Ontbijtweek, dat bedoeld is om even stil te staan bij het feit dat ontbijten niet alleen leuk en lekker, maar bovendien erg gezond is. De week valt samen met de ‘gezonde week’, want naast goede voeding is bijvoorbeeld ook bewegen erg belangrijk bij kinderen.

Bakkerij Jorink verzorgde woensdagochtend het ontbijt op de basisschool, waar ook wethouder Gerard Elferink een bolletje kwam mee-eten. Daar blijft het niet bij, want deze week krijgen maar liefst acht scholen een ontbijtje van Jorink. Donderdag was burgemeester Piet Zoon op De Schutse uitgenodigd om mee te ontbijten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.