creatieve overgave voor tegen de kou

Aan ’t Reelaer 3 in Raalte kun je zondag 13 december van 9.30 tot 13.00 uur deelnemen aan de kunstworkshop ‘Intentie 2’. Intentie 2 is een workshop waarin de maker, verf, water en het grote papier centraal staan. Ervaring of aanleg is niet nodig, maar een open nieuwsgierigheid naar eigen creativiteit wel.

Rogier Battem: “Het figuratieve schilderen wordt volledig losgelaten. Schilderen überhaupt misschien. Deze workshop concentreert zich op het creatieve werkproces van binnenuit. Je oefent jezelf in overgave, in schilderen vanuit intuïtie. Omdat er veel energie loskomt zullen we groot werken. Het is een workshop met pit en met verdieping, gericht op mensen die zich willen ontplooien zowel creatief als persoonlijk.” Geef je op voor 5 december via rogierbattem@yahoo.com of geef iemand de workshop cadeau.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.