coop tingen breidt eigen bezorgservice uit

Coop Tingen in Luttenberg wil zich nog meer richten op de thuisbezorging. Daarmee springt de Luttenbergse supermarkt in het gat dat buurtwinkel Westendorp in Mariënheem achterlaat, nu de eigenaren daarvan binnenkort stoppen. “We bezorgen al heel veel in Luttenberg en omstreken, maar dat willen we uitbreiden”, stelt eigenaar Egbert Tingen.

“Grote ondernemingen hebben spotjes op de televisie en radio nodig om te zeggen dat ze boodschappen voor de klant inpakken en naar de auto brengen. Bij ons is dat al normaal, wij doen dat al jaren, en wij gaan verder. We bezorgen het ook nog bij de klant thuis. Gewoon tegen winkelprijzen. In een straal van vijftien kilometer rond Luttenberg is onze bezorgservice uniek in zijn soort. Via gekoelde bezorging heeft de klant de boodschappen op de keukentafel. En nog gratis ook! En dat is van toepassing op zowel de particulier als het bedrijfsleven en zorginstellingen.”

Op staging2.coopcompact-tingen.nl kun je je boodschappenlijstje invullen. Als je twijfelt of je in het bezorggebied van Tingen valt, kun je daarvoor een kijkje nemen op staging2.boodschappenned.nl. Je hoeft alleen maar je postcode in te vullen om de vraag te beantwoorden. Er hangt een leuke actie aan het bezorgen. Daarmee kun je een gratis bosje bloemen verdienen. Je hoeft alleen maar drie keer voor 25 euro of meer te bestellen (niet alleen maar producten die in de reclame zijn).

Coop Tingen is tevens een adres voor broodmanden, kerstpakketten, levensmiddelenmanden, ontbijtservice en veel meer. Voor meer informatie zie de eerder genoemde sites, bellen naar 0572-301213 of mailen naar coop613@coop.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.