Home / archiefcentraal / combidak legt nu ook onderweg de lat hoog

combidak legt nu ook onderweg de lat hoog

De wegen in de wijde regio zijn deze week een stuk kleurrijker geworden. Het volledige wagenpark van Combidak uit Lemelerveld is immers in een opvallend nieuw jasje gestoken. Bussen, auto’s en de kraanwagen zijn voorzien van het nieuwe huisstijlconcept met als titel ‘Combidak legt de lat hoog’.

Combidak, gespecialiseerd in dakrenovatie en nieuwbouw van daken, lanceerde deze campagne eerder dit jaar met een bedrijfsbrochure en een volledig vernieuwde website. Marcel Reimink, één van de directeuren van Combidak, vertelt: “De nieuwe huisstijl past bij de positie die Combidak momenteel inneemt. We zijn de laatste jaren uitgegroeid tot een belangrijke regionale speler op het gebied van renovatie en nieuwbouw van daken.”

Mededirecteur Huub Reimink vult aan: “Voor aannemers, particulieren en woningcorporaties bieden we een uitgebreid dienstenpakket. Naast nieuwbouw en renovatie zijn we bijvoorbeeld ook gespecialiseerd in dakisolatie, gevelbekleding en lood- en zinkwerk. Die diversiteit is nu terug te vinden in ons wagenpark: kleurrijk, onderscheidend en professioneel.”

Lees ook

Alternatieve SW4D met versnaperingen onderweg in de herfstvakantie

RAALTE – De uit Coronanood geboren eerste Alternatieve Sallandse Wandelvierdaagse van 2020 heeft met de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.