champagne en harpmuziek in de olsterhof

In lifestylewinkel de Olsterhof in Olst kun je zondag 6 december champagne proeven en ondertussen luisteren naar Mechteld Karlien De Jongh op de Ierse Harp.

Champagne drinken is voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid. Het is dan ook niet eenvoudig om een goede vergelijking te maken en dat terwijl er aan het einde van het jaar bij heel veel mensen een fles wordt geopend. In het Petit Café van de Olsterhof in Olst zullen zes verschillende champagnes en/of mousserende wijnen worden ontkurkt. Dinie Mekkering van slijterij De Dom uit Olst laat je op deze dag voortreffelijke champagnes proeven, ruiken en zien wat het verschil is van een echte champagne in vergelijking tot een mousserende wijn.

Terwijl de bubbels jouw smaakpapillen prikkelen, gaat Mechteld je raken met haar harpspel, of om onze dichter des vaderlands Driek van Wissen te citeren: “Mechteld weet de juiste snaren te raken en speelt recht uit haar hart.” Mechteld heeft in haar muzikale loopbaan gewerkt met muzikanten van André Rieu en heeft dit jaar opgetreden in De Nieuwe Kerk in Amsterdam en de Hermitage.

Zondag 6 december zal zij haar Ierse harp ter hand nemen en je meevoeren naar Ierland, Frankrijk, Cuba en Brazilië. Dit alles kun je meebeleven in lifestylewinkel de Olsterhof, A. Geertsstraat 16 in Olst. Voor meer informatie zie staging2.olsterhof.nl. Je betaalt geen entree en het proeven van de champagnes is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.