cda onder indruk van rsr revalidatieservice

De CDA-fractie Dalfsen is onder de indruk teruggekomen van een werkbezoek aan het RSR-Revalidatieservice in Nieuwleusen. “De samenwerking van RSR met de gemeente is zo goed, dat wacht- en levertijden voor mensen die van revalidatieservice afhankelijk zijn, zo kort mogelijk worden gehouden.”

RSR-Revalidatieservice is sinds 2008 verantwoordelijk voor de uitgifte en het beheer van revalidatie-hulpmiddelen aan de inwoners van de gemeente Dalfsen. De CDA-raadsleden kregen een rondleiding door magazijn en depot, waar ze konden zien hoe WMO-hulpmiddelen worden beheerd en onderhouden. Ook werd praktijkervaring opgedaan in de aanwezige scootmobielen. “Mensen hoeven zich absoluut niet te schamen om hier in rond te mogen rijden”, aldus organisator Jan van de Hoek, “ze rijden prachtig en zijn ook nog eens gemakkelijk in het gebruik.”

De CDA-fractie gaat meerdere keren per jaar op werkbezoek bij bedrijven, instellingen of verenigingen die actief zijn in de eigen gemeente. Op deze manier willen de raadsleden eens achter de schermen kijken en in contact komen met mensen die zich actief inzetten voor de lokale gemeenschap.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.