Home / archiefcentraal / c1000 slagers knopen zich de vingers blauw

c1000 slagers knopen zich de vingers blauw

De slagers van C1000 Erik Kroeze knopen zich de laatste tijd de vingers blauw. Bij besteding van tien euro aan boodschappen, betaal je voor een kilo varkensrollade namelijk geen 7,98 euro, maar 2,50 euro.

Kennelijk hebben veel klanten weet van de actie, want de vraag naar varkensrollade is enorm. En dus zijn ze er maar druk mee. Zo druk, dat zelfs eigenaar Erik Kroeze mee helpt knopen. Ook zin in rollade? Dan moet je snel zijn, want de actie loopt nog tot en met zaterdag 28 november (morgen).

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.