Home / archiefcentraal / c1000 raalte noord knalt met partijhandel

c1000 raalte noord knalt met partijhandel

Bij C1000 Raalte Noord kunnen klanten de komende tijd terecht voor echte partijhandel. De supermarkt heeft – naast het vertrouwde assortiment – grote partijen alternatieve handel ingeslagen, die iedereen voor weinig geld kan kopen. In dit voordeelparadijs knallen de aanbiedingen de klanten werkelijk tegemoet.

Vanaf dinsdag 24 november is het prijzenparadijs van C1000 geopend, tijdelijk gevestigd in het pand van Bieze Makelaars. Je kent de C1000 niet meer terug. Overal staan pallets en dozen, met de goedkoopste artikelen. Van alles is op de kop getikt, zoals speelgoed, DVD’s, boeken, grootverpakkingen waspoeder, sokken, sjaals en nog veel meer. Omdat het speciale partijen zijn, geldt helaas de regel van op is op.

Lees ook

Het levenswerk van Frits Offenberg

Raaltenaar al vele jaren bezig om volledige geschiedenis van gemeente Raalte en inwoners te documenteren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.