Home / archiefcentraal / brandweer voorkomt schade in luttenberg

brandweer voorkomt schade in luttenberg

Het brandweerkorps van Lemelerveld is woensdag uitgerukt naar Luttenberg om serieuze stormschade te voorkomen. Ter hoogte van aannemersbedrijf Otten aan de Luttenbergweg was een boom door de harde wind behoorlijk scheef komen te staan.

Nadat de weg eenmaal was afgezet voor verkeer, is de boom met behulp van een kettingzaag tot vallen gebracht. De gekapte boom werd daarna in stukjes gezaagd en naast de rijbaan opgeborgen. Binnen een uur was de weg weer vrij voor het verkeer.

Lees ook

Nieuwe kledinglijn voor SC Lemele

LEMELE – SC Lemele voetbalt vanaf het komende seizoen in nieuwe clubkleding. De nieuwe lijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.