blijdenstein vvd niet terug als wethouder

Yayeri Blijdenstein zal na de gemeenteraadsverkiezingen van 3 maart 2010 niet meer beschikbaar zijn als wethouder voor de VVD, in het geval dat de VVD een wethouder mag leveren. “Mijn werk als wethouder doe ik met bijzonder veel plezier, maar de combinatie met mijn gezin vind ik te zwaar”, aldus Blijdenstein.

“Ik heb twee jongere kinderen en die moeten teveel inleveren. Met name in de avonduren en weekenden, waarin ik als wethouder vaak weg ben”, vervolgt het VVD-lid. “Ik heb het bestuur en de fractie van de VVD inmiddels geïnformeerd over mijn besluit. Maar als de kiezers het willen, kom ik na de verkiezingen graag terug als raadslid.”

Yayeri Blijdenstein is sinds oktober 2007 wethouder in Raalte. Zij volgde toenmalig wethouder Jean Paul Gebben op, toen deze burgemeester werd van de gemeente Renkum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.