belangstelling voor hoeden en hun makers

Hoedenmaakster Margriet Massier uit Zwolle trok zondag veel publiek naar Lifestylewinkel de Olsterhof in Olst. Daar is iedere eerste zondag van de maand koopzondag. Op deze zondagen is er meestal live muziek en is er een demonstratie of proeverij.

Massier maakt hoeden en haarversieringen altijd op maat. Van ontwerp tot aan de uitvoering voor de gelegenheden met een lach en met een traan. Wilde je zondag iets weten, dan had je wel even geduld nodig, want er was veel belangstelling voor de hoeden en petten van Massier.

Muziek was er van vader en zoon Luiten, samen vormen zij duo Paniek. Voor de eerstvolgende koopzondag 6 december staat een harpiste gepland en is er een champagneproeverij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.