autobedrijf gerard vulink pakt het groots aan

Autobedrijf Gerard Vulink te Raalte beschikt sinds kort over een nieuwe hefbrug, speciaal ontworpen voor grote bedrijfsauto’s en campers. Door de zware hefbrug kunnen er voertuigen worden gerepareerd tot wel acht meter lang, vier meter hoog en liefst 5.500 kilogram zwaar. Ideaal dus voor particulieren en bedrijven die eerder naar Zwolle of Deventer moesten voor alle onderhoud.

Voor bedrijven was het altijd al aantrekkelijk naar Gerard Vulink te gaan. Zo heeft Autobedrijf Gerard Vulink een gratis haal- en brengservice binnen de regio, geeft het autobedrijf drie maand BOVAG garantie op alle reparaties en behouden nieuwe auto’s gewoon hun fabrieksgarantie. Voor bedrijven met een wagenpark is er zelfs een aantrekkelijke staffelkorting te bespreken.

In de werkplaats van Vulink ben je als particulier natuurlijk ook van harte welkom voor APK-keuringen, alle reparatiewerkzaamheden en onderhoud. Natuurlijk wordt dit alles uitgevoerd door een groep goedgekwalificeerde monteurs die dankzij scholing en cursussen up-to-date worden gehouden van de nieuwste technieken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.