alex roeka met beet van liefde in hoftheater

Theatermaker Alex Roeka is vrijdagavond 6 november te zien in het Raalter Hoftheater. Roeka won de Edison voor de Kleinkunst 2009 en dat was niet voor niets. Zijn nieuwe theaterprogramma is de neerslag van de meest ingrijpende periode in zijn eigen leven. Een programma met liedjes die parelen op zijn voorhoofd. Over verschroeiend verlangen, levenslust en overgave. Maar ook over onmacht, twijfel en pijn. Poëzie vanuit zijn poriën.

Alex Roeka – van 1955 – zingt en schrijft met zijn hele hebben en houden, ongepolijst en intiem en dwingt tot indringend luisteren in zijn programma Beet Van Liefde. Kaarten zijn nog te koop (16 euro) bij de VVV/ANWB in Raalte of via staging2.hoftheater.nl. Indien er op de avond zelf nog kaarten zijn, kunnen die vanaf drie kwartier voor aanvang van de voorstelling aan de kassa van het Hoftheater worden gekocht (alleen contante betaling mogelijk).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.