zoom out kiest uit beste tien minuten video

Wie mag volgend jaar de Alfons Slag trofee een jaar op de schoorsteenmantel zetten? Dat vragen ze zich bij de videoclub Zoom Out in Heino vol spanning af. 12 Oktober worden de zes ingezonden video’s van tien minuten per stuk beoordeeld. Bernard Hondevelds film won vorig jaar. Ook dit jaar wordt er gelet op cameravoering montage, muziek en het totaal van de film.

Intussen zitten ze bij de club op andere fronten ook niet stil. Met ingang van heden heeft voorzitter Jan de Mink het secretariaat bijvoorbeeld voor een jaar op zich genomen. Er is een nieuw – moderner – logo ontworpen. En de leden kwamen ook nog eens bijeen om een avond naar Lars Henning te luisteren en zien hoe het voor elkaar kreeg twee speelfilms te maken.

Een hoes voor een DVD maken komt december aan de beurt. Ook gaat Zoom Out in het najaar opnames met twee camera’s maken en monteren. Normaal werk je met één camera. Als je er twee gebruikt wordt compositie een stuk belangrijker, maar er komt dan ook regie om de hoek kijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.